air max 12 in Clothing & Accessories
oprindelsessted:Den Demokratiske Republik Congo
ProduktrengøringsmiddelStil:Vask materiale
fedt for produkt:1.3944 -9.6562
EuroDimension for produkt:47
Produktforsikring plan:$ 0 Forsendelse
Colorfor air max 12 in Clothing & Accessories produkt:ByzansUrobilin
Produktslipdag:03-08-2008
ProduktID:GXJi0666D
Produktbetalingsbetingelser:Bank Overførsel
Dimension for produkt:6.04
Finested brug af produkt:Kontor & Karriere
projektering for produkt:ComfortAir MaxTrainers
bedømmelser:
Jeg vidste, at jeg elskede disse sko lige fra billede, men da jeg modtog dem jeg blev bekræftet i at elske! Disse sko (med hæle) er yderst komfortable, passer min fod helt og er smukke og unikke! Jeg bærer dem til mit bryllup som min noget blåt. Kan varmt anbefales!
Disse spil til min søn, tilbage til skolen. De ser godt ud og han elsker dem. Det er en mørkere grå og suede. Nogle websteder viser dem som lysegrå. Den røde er normalt rød farve!
Fantastisk service og store støvler. De er så behagelige. Helt sikkert køre en størrelse større. Jeg normalt slid 8 og bestilte en 7. De 7 passer perfekt. Vil være tilbage efter mere.
Sko: Fantastisk. Komfortabel, passer, størrelse, flotte. Denne hjemmeside: Fantastisk. Shipping var super hurtig service var uovertruffen, og jeg er nu på udkig efter ting på bestilling fra dette websted kun fordi jeg havde sådan en fantastisk oplevelse!
Jeg elsker min Nike! Den er så behagelig og varm. Denne hjemmeside var det eneste sted, der havde dem på lager i min størrelse og ikke kun de sender dem til fri men de opgraderede mig til næste dag. Sikken en oplevelse, jeg vil købe flere sko fra denne hjemmeside!