jordan iv in Sports & Outdoors
oprindelige Country:Papua Ny Guinea
ProduktRengøringfortalte:Hånd-Vask
kilo for produkt:2.4926 -9.2652
Produkteuropæiskedimensionering:24
søfartspolitik for produkt:at få let
ProduktColour Label:Mørk TangerinePaolo Veronese Grøn
distributiontid for produkt:2009-07-11
lodret nummer af produkt:OJXd6927K
ProduktBetalingstype:Visa
Diameter for produkt:12.40
Greatsted brug af produkt:Bryllup
ProduktStyling:SportNike Free RunFodtøj
bedømmelser:
Jeg købte det for min søn. De kørte bare en smule større end de sidste par så vi var nødt til at foretage en ombytning. Vi fik sko næste dag efter bestilling som var meget imponerende. Glade kunder her!
Jeg elsker Sperrys! Dette er mit 3. par. Mit andet i læder stof. De kan strække sig over længere tid, så noget at være opmærksomme på, men ikke stort! De er ganske rigtigt til størrelse. Jeg tager typisk 10 i en sneaker men 9 9 1 2 i sko, så 9,5 er fantastisk! De bær! Jeg kan stærkt jordan iv in Sports & Outdoors anbefale!
Nike varmen Nike's er fantastisk. Bag hælen er hårdt på bare fødder. Hvis du bærer strømpebukser eller knæ diskant, der er ingen slid. Det tager ca. 2 wearings brud i den eneste der passer til din fod. Meget, meget varm, god trækkraft, rummeligt kalv!
Jeg bestilte en 9 (jeg normalt slid en 8 1 2) fordi de anmeldelser og det passer perfekt. Jeg elsker denne sko og bestille det i sort, lilla og hvid. Det er flot og det kom mig meget hurtigt. Jeg elsker den service på dette site.
Elsker det. Min datter går hendes black Kids Cardigan hver dag som de koordinerer med alle hendes skinny jeans og plaid trøjer med farverige camisoles!