jordan used to be fat
bredde produkt:1K
Trend for produkt:AthleticNike Free RunTrainers
Privacy policy for produkt:Zero- cost Forsendelse
Produkt egnet tilaldre:8 -15
ankomstdag for produkt:7 arbejdsdag
producerende område:Filippinerne
europæiskeSize for produkt:27
emne for produkt:Action Sport
ProduktColor Label:Arylide Gulpersiske Orange
hjemmeside Antal af produkt:KEMv8823U
elementer for produkt:Hemp
Produkttransportmiddel:Skib Skib
bedømmelser:
Jeg er normalt en størrelse 11 i får motionsentusiaster men måtte størrelse op til 11,5 fordi de var lidt kort fra hæl til tå og stramt hen over bolden i min mund. Jeg vil anbefale at tage op en halv størrelse.
Jeg elsker disse tøfler men er meget skuffet over deres præstationer. Jeg har haft dem til mindre end en sæson og stoffet udskilles fra den eneste på den ydre hælen. (Dette er ikke endnu en høj stress område.)
Dette en glad far syntes denne tøffel var perfekt! Nikke kun gjorde det ser ud og føles fantastisk, men den har også tykke sporvidde end kan bæres i eller uden for hjemmet. Det endda tilfreds med min far, den pickiest glideskinnens bærer rundt på.
Fik et par i sand ruskind. De får en masse komplimenter. Vær opmærksom på, at disse køre store, for mig næsten en hel størrelse. Meget alsidig sko samlet nok min favorit sko lige nu.
Jeg har haft dem i et stykke jordan used to be fat tid, og de er urokkelige. Brug de Nike fåreskind renere koncentrat til at holde dem op, men det er faktisk ikke nødvendigt for den brune farve [mine blå]. Kun ønske, at den holdbare gummisål dukkede op i det evaluerede system.