jordan flight origin in Sports & Outdoors
bredde produkt:8O
design og stil for produkt:LøbNike Free RunFodtøj
pakke for produkt:100% Garanteret sikkerhed
Produkt egnet tilpublikum:5 -76
ankomstperiode for produkt:15 dage
oprindelige:Sydkorea
firkantDiameter for produkt:33
projektering for produkt:Vest
farvet identifikationsmærkatfor produkt:Harvest Goldromersk Sølv
serienummer af produkt:WOUo7474Y
Component for produkt:Synthetic
ProduktTransport:Levering By Air
bedømmelser:
Store daglige sko, går med jeans og casual bukser, khakis og shorts, sommer og det sydlige Californien) om vinteren! Kører lidt stort, jeg bestilte 8 og 8.5 kan jeg altid købe 8,5 men af en eller anden grund 8 var perfekt i denne sko.
Lav hæl med en klassisk stil. Min datter havde disse for hendes ottende klasse slutningen af skolen ceremoni og de var perfekte. Underspillet og tidløs.
Disse er super varm og behagelig. Den hårde tunge er fantastisk, men de er temmelig glideskinnens gerne så jeg føler mig lidt fjollet rundt omkring i offentlige i dem. Jeg tror alligevel, fordi jordan flight origin in Sports & Outdoors de er så utrolig behagelig.
Klassiske høje Nike Det er mit 3. par klassiske høje Nike, og jeg elsker dette par så meget som det første par. De er fantastisk. Er for en størrelse til en størrelse og et halvt ned, eller de vil blive for stor.
Jeg fik dem som en gave til min far og han elsker det perfekte hus glidesko til koldt vejr i Vermont. Han bærer en halv størrelse, og jeg har bestilt en størrelse op, som han siger passer ham perfekt.