exclusive air force ones
Produkt bredde:8H
Mode for produkt:LøbNike Air MaxFodtøj
forsikring for produkt:100% sikker betaling sikret
Produkt egnet tilaldre:4 -84
ankomsttid for produkt:16 dage
oprindelsessted:Sri Bahamas
firkantDiameter for produkt:22
Stil for produkt:Vest
Produktfarvet identifikationsmærkat:Hot PinkOdder Brun
Antal af produkt:OEGi2391V
ProduktFabric:Microfiber
Produkttransportmiddel:Skib Forsendelse
bedømmelser:
Store støvler! Utrolig billedkvalitet og smarte blå grå farve! Vælg en størrelse mindre end din normale størrelse så den passer perfekt. Jeg elsker dem så meget, at jeg vil købe børnene version til exclusive air force ones mine døtre.
Det er komfortable, varm, og rimeligt elegant; disse Nike har solgt mig om Nike brand. Tøfler og en slags sko er helt sikkert næste gang.
Jeg iført en 6.5 og gerne vil starte kom i halv størrelse. De 7 var lidt stor, men ville arbejde, hvis du ikke har noget imod lidt diskette. De 6 er lidt stramt men jeg gik med 6 fordi det passer mere som en almindelig boot end en diskette regn boot. Kvaliteten og udseendet af boot er fremragende.
Disse Nike er smukke nye. Jeg fik søværnet i Original og er nu beklager ikke at få blanke. De blomstre så hurtigt. Jeg har den sprøjte men det er så meget arbejde. Hvis du ikke kan lide at vokset look, får den blanke finish.
Jeg absolut ikke vide, hvordan jeg gjorde det sidste sæson uden disse Nike. Jeg var meget discourged af Nike sidste år, men har i denne sæson, og elsker dem. De er så behagelig og varm. Du kan også få dem til at arbejde med sødt tøj. Et skal købe!!!