nike air max moto 8 reviews
oprindelige Country:Algeriet
ProduktRengøringfortalte:Hånd-Vask
legemsvaegt for produkt:3.1172 -8.0479
europæiskeSize for produkt:12
søfartspolitik for produkt:Ingen Cost Shipping
ProduktColour Label:Almondlys Steel Blå
frigivettid for produkt:10-21-2010
Produkthjemmeside Antal:RYDw3964J
Produktbetalingsbetingelser:Master
Specifications for produkt:14.02
egnetlejlighed brug af produkt:Prom & Homecoming
Trend for produkt:SportAir MaxSko
bedømmelser:
De havde denne sko fremstillet af Payless sko kilde? Det virker som om de bare sidder fast i en Nike logo på et meget billige sko. Jeg sender disse tilbage. Ingen seng støtte og billigt. Ikke prisen værd.
JEG normalt slid en størrelse to i Nike, så er det, jeg bestilte, og de to var lidt stramt. Jeg holdt dem, fordi jeg vidste, at de ville strække sig og det gjorde De. Jeg vil sige, hvis du ønsker ekstra værelse, for en størrelse større end du ønsker.
Jeg ejer flere par af forskellige stilarter af Nike gratis sko og jeg fandt disse at være meget smallere end de fleste. Jeg har været bærer dem rundt i huset for at se, om de bliver knækket strække lidt ud, men de er stadig temmelig stramt.
Jeg købte nike air max moto 8 reviews halv størrelse større end jeg normalt ville bære. De er perfekte til mine ture til sierra's fiskeri! Fremragende sporvidde og stilfuld med lyserød! Disse er komfortabel og robust nok til at bære hver dag, men jeg vil bruge dem til udendørs vandreture.
Disse sko ud over smukke! Desværre er jeg nødt til at returnere dem, fordi jeg har store fødder og det ikke passer gennem den forreste (selv efter jeg tog en størrelse op). Jeg ville have elsket at bære disse til mit bryllup!