air force one shoes from china
bredde produkt:7B
Produktdesign og stil:SportNike Air MaxSko
Produktpakke:Superior Kvalitet
Produkt egnet tilaldre:58
Produkt ankomstperiode:9 dage
Produktion sted:Burma
Produktfirkantmålinger:11
Produktprojektering:Sommer
Produktfarvet identifikationsmærkat:Falu Rødlysegrå
Produktserienummer:SBCf0912X
ProduktComponent:Ripstop
Produkttransportmiddel:Af Sea
bedømmelser:
Elsker disse hjemmesko. Jeg har købt 5 par da jeg opdagede dem år siden. Meget behagelig og god kvalitet, varm i min ofte kolde fødder, og meget holdbare. De køre lidt stort. Jeg er normalt en størrelse 7, men i Nike, jeg får altid størrelse 6.
Nike jeg købte 3 par af disse Nike for min mand, far og bror. Alle tre var helt imod iført Nike. Det andet de sætter deres fødder i dem, at de var forelsket.
Virkelig frem til disse. Desværre er det ikke mødes med mine forventninger. Polstringen er gode, men det er nylon og det er meget glatte. Min fod glide, og det lægger et pres på mine ankler. Et skridsikkert materiale ville have været bedre.
Gudskelov for disse. De passer og føles fantastisk. Jeg sætter dem i efter 6 år iført min Nike og jeg håber at have dem yderligere 6 år.
Nike Coquette denne tøffel var som at glide ind i en sky!! Efter en lang dag air force one shoes from china var mine fødder behandlet utrolig komfort. De løber så stor en størrelse var et must. De er også udformet så godt, jeg købte dem for hele familien!