air max 1 obsidian blue
bredde produkt:7H
ProduktStyling:SportNike Air MaxSko
Produktsøfartspolitik:Udmærket kvalitet
Produkt egnet tilaldre:87
Produkt ankomstdag:8 dage
oprindelsessted:den Dominikanske Republik
Produkteuropæiskemålinger:21
Produktprincippet:Sommer
ProduktColour Label:engelsk LavenderOlive
Produktlodret nummer:SHHk5923J
tekstiler for produkt:Raffia
ProduktType forsendelse:Skib Forsendelse
bedømmelser:
Da jeg fik disse Nike jeg bare sætte dem på og hNikeed mine fødder. Jeg havde dem alle Jule morgen og aldrig fandt dem. De er helt air max 1 obsidian blue fantastiske! Men sørg for at sprøjte dem med Nike spray fordi hvis du får nogle mudder på dem de kan få ødelagt.
Disse er stor. De ser perfekt og jeg kunne have dem på hele dagen. Et problem, som du har at gøre med og få dem på er en bjørn. Det øverste af manchetten er temmelig små, så du er nødt til at trække dem på fødderne.
Virkelig frem til disse. Desværre er det ikke mødes med mine forventninger. Polstringen er gode, men det er nylon og det er meget glatte. Min fod glide, og det lægger et pres på mine ankler. Et skridsikkert materiale ville have været bedre.
Den første størrelse jeg bestilte var for stor. Intet problem! Jeg sendte dem tilbage med den medfølgende label og to dage senere den korrekte størrelse kom til min dør. Dette Website' bedste!
Jeg har bestilt fra denne hjemmeside. Jeg har altid fået god service. Aldrig et problem at returnere en vare. Gratis forsendelse ved bestilling eller returnering er meget hjælpsomme.