jordans 4s shoes
oprindelige Country:Oman
ProduktrengøringsmiddelStil:Vask materiale
Produktlegemsvaegt:3.6744 -4.1616
europæiskedimensionering for produkt:41
Produktsøfartspolitik:Fast Levering
Colour Labelfor produkt:Mørk Pastel Lillaforåret Grøn
Produktdistributiontid:11-16-2002
Produktlodret nummer:NTIl1161P
Produktbetalingsbetingelser:JCB
Diameter for produkt:11.84
vidunderligelejlighed brug af produkt:Action Sport
Styling for produkt:SportAir MaxTrainers
bedømmelser:
Disse sko køre lidt mindre. Jeg var nødt til at bestille 1 størrelse større end hvad jeg normalt slid. De er komfortable, men kunne være lidt smal hvis du har bred fod.
Elsker Disse Nike men var nødt til at købe dem for min høje datter i størrelse 10, hvilket betyder, at foden er længere end de er høje! Ikke så sød i større størrelse! Denne boot er bedst til noget jordans 4s shoes større end sandsynligvis størrelse 8, medmindre du vil bære den i bukserne og med leggings, kjoler, osv.
Jeg kunne virkelig godt lide Disse Nike men ak, de var for stramt omkring min store kalve så de gik tilbage. Jeg endte med at få Bailey knap stil i stedet og de passer perfekt.
Fantastisk skub. Købt disse til min søn, og han elsker dem. De første par revet på toppen, så vi vendte tilbage til denne hjemmeside og ombyttet med et nyt sæt. Ingen problemer med den nye. Ingen problemer med udveksling. God kundeservice!
Disse er for brede til en B bredde og ikke har en behagelig fodstykke til mig. Jeg returnerede dem. De er ikke høj kvalitet ser sko.