nike huarache free run in Shoes
Produktion sted:Afghanistan
ProduktRengøringStil:Vask materiale
vægt for produkt:1.1345 -9.0739
ProduktEuroSize:19
Produktpolitik:Gratis Levering
ProduktColor:Acid GrønNavy Lilla
Produktslipdate:1971-01-08
ProduktNo.:AGKn9073Z
Produktbetalingsmetoder:Kreditkort
ProduktSize:1.34
Nicested brug af produkt:Arbejde & Duty
Stil for produkt:AthleticNike Air MaxTrainers
bedømmelser:
Jeg normalt slid en størrelse 7 sko, baseret på anmeldelser, jeg bestilte en størrelse 6 i klassisk Cardigan og de var for lille. Min store tå gned den ende og jeg følte de ville bære igennem. Meget skuffet og som bærer jeg et 6 i Bailey Button Triplet.
Jeg købte disse omkring thanksgiving, og har slidt dem hele vinteren. De store gå til støvler og jeg nyder virkelig bære dem. De har varet næsten et år og mener, at de vil fortsætte i endnu to år. De er helt sikkert pengene værd. De knap så søde!
Disse sportsbrug har den vidunderlige og en utrolig evne til at nike huarache free run in Shoes gøre dine støvler nye igen, selvom de ikke er egentlige Nike! De er bløde, behagelige og forsigtigt støttende!
Disse skal være de mest komfortable sko nogensinde, jeg har bestilt en størrelse større, og de passer meget bekvemt ikke for stramt men ikke for stor.
Lidt for klodset til mig. Ikke behageligt. Jeg er en neutral fod og arch føltes meget mærkeligt. Prøvede oprindelige og korte, men begge er tilbage