nike shox basketball bb4
oprindelige:Sydkorea
Produktrengøringsmiddelfortalte:Hånd-Vask
Produktekstra fedt:2.8761 -4.6305
Produktfirkantspecifikationer:39
pakke for produkt:pålidelig Reputation
farvet identifikationsmærkatfor produkt:franske vinSky Blå
startedato og klokkeslæt for produkt:07-24-2000
serienummer af produkt:USOc2630O
Produktbetalingsmetoder:JCB
ProduktSizing:16.86
Godlejlighed brug af produkt:Nightclub
Produktdesign og stil:LøbAir MaxTrainers
bedømmelser:
Behagelig, blød, varm, kan ikke sige nok om disse Nike moccasins hjemmesko. Det er juni og jeg er stadig iført dem. Kølige nætter på bolden, fremragende til at få mine fødder varme. Denne hjemmeside er et godt sted at handle ...
Nike er så snNikely og varm jeg elsker Nike! Jeg ser frem til at bære min nye Nike Coquette i dette efterår og vinter. Jeg vil blot sige, at butikken med dem på. Jeg bestilte størrelse 8, min virkelige størrelse, og de passer perfekt.
Disse passer rigtigt til størrelse og ikke en størrelse large, ligesom Nike støvler. De er generelt meget behagelig. Du bliver nødt til at bryde dem for at få den korrekte bredde og sko i overensstemmelse med formen på dine fødder.
Jeg har købt disse sko kan bæres med Khakis på en rejse til Europa for at give mig lidt af et klæde. Jeg er glad for de passer som fod i hose. De er lidt større end de nike shox basketball bb4 fleste sko, størrelse, men med boot socks de passer rigtigt. Jeg er meget glad.
Dette er den mest komfortable stropper jeg nogensinde har slidt. Jeg har hver farve. Blues er mit andet par til at farve.