air max goadome low shoe
Produkt bredde:9L
Produktprojektering:LøbNike Free RunSko
forsikring plan for produkt:100% Secure Payment Guaranty
Produkt egnet tilaldre:20
Produkt ankomstDate:18 dage
producerende område:Colombia
EuroDiameter for produkt:27
Produkttema:Pring
ProduktColor:dyb Pucekamp med Baltimore Orioles Orange
No. af produkt:PHRi3832H
materiale for produkt:Nylon
ProduktType forsendelse:shippment Af Sea
bedømmelser:
Store støvler! Utrolig billedkvalitet og air max goadome low shoe smarte blå grå farve! Vælg en størrelse mindre end din normale størrelse så den passer perfekt. Jeg elsker dem så meget, at jeg vil købe børnene version til mine døtre.
Jeg elsker disse hjemmesko og ville have dem på hele dagen hver dag, hvis det var muligt. De var lidt stramt på første (som forventet) men de strækkes og bøjer sig for fødderne af mig hurtigt. Fem stjerner rundt omkring.
Vild med udseendet af sko, men det var for smal og en halv størrelse til små. Det er også ikke at føle sig godt tilpas som beskrevet. Måske hvis skoen passer det måske føles anderledes. Jeg er virkelig skuffet, fordi jeg ledte frem til denne sko.
Jeg bestilte disse Nike som en julegave til vores voksne datter. Hun var meget tilfreds med både stil, pasform og komfort i bagagerummet. De var en af de bedste gaver vi har valgt til hende i år, og vores erfaring med shipping var enestående.
Nike Coquette denne tøffel var som at glide ind i en sky!! Efter en lang dag var mine fødder behandlet utrolig komfort. De løber så stor en størrelse var et must. De er også udformet så godt, jeg købte dem for hele familien!