air force ones purple and black
bredde produkt:9U
design og stil for produkt:LøbAir MaxFodtøj
Produktpakke:100 % Sikkerhed Garanti
Produkt egnet tilpublikum:5 -88
ankomstperiode for produkt:17 dage
produktion land:Saint Pierre og Miquelon
ProduktfirkantDiameter:41
projektering for produkt:Vest
farvet identifikationsmærkatfor produkt:indiske Gulhalm
serienummer af produkt:XURh0986X
ProduktComponent:Twill
ProduktModeoftransport:Shipping Med fly
bedømmelser:
Nike børn klassisk boot er fremragende! Jeg har 2 teenager døtre og mellem de to piger de har flere par Nike støvler. De er super komfortabel og hold op i år. De er også meget elegant og kan bæres med sweat bukser, jeans og nederdele. Godt køb!
Denne boot er fantastisk!! Komfortabel og nuttede!! Sørg for at bestille en størrelse mindre end din normale størrelse, for at få den bedste pasform!
Virkelig frem til disse. Desværre er det ikke mødes med mine forventninger. Polstringen er gode, men det er nylon og det er meget glatte. Min fod glide, og det lægger et pres på mine ankler. Et skridsikkert materiale ville have været bedre.
Jeg fik alle tøfler jul og de elskede dem! Min bror holdt han på selv på vejen hjem. Han er en størrelse 12, men jeg bestilte en 13 og de passer perfekt.
Elsker disse tøfler! Jeg også bære dem som almindelige sko. De små!! JEG normalt slid 8 i alle mine Nike men læs anmeldelser og besluttet at bestille en 9 der passer perfekt. De grå er også rigtig air force ones purple and black sød.