air force ones low tops
produktion land:Fransk Kong
ProduktrengøringsmiddelStil:No-Rens Texture
overdrevet fedt for produkt:3.4917 -9.8947
Produkteuropæiskedimensioner:50
ProduktPrivacy policy:en måned moneyback garanteret
Color Labelfor produkt:ChokoladesYale Blå
Produktfrigivetdag:10-12-2012
Produkthjemmeside Antal:JZAt9804T
ProduktBetalingstype:Bank Overførsel
ProduktSpecifications:8.01
positivsted brug af produkt:Udendørs
Trend for produkt:ComfortAir MaxSko
bedømmelser:
Søde og behagelige dette er min absolutte favorit sko!! Det ser sødt ud og er super behagelige. Du behøver ikke engang faldt de ting mellem tæerne og stropperne må aldrig gnide eller føles stram. Nu bliver jeg nødt til at finde ud af, hvordan jeg skal bære dem om vinteren, når det sne!!
Jeg vil gerne sige, at det punkt, jeg bestilte var præcise, top kvalitet, den blev leveret som lovet. Jeg vil ikke tøve med at bestille fra denne hjemmeside igen.
Jeg elsker disse sko! De er fantastiske, men de kører enormt! I de støvler jeg har været 7 og i disse tog jeg en 5! Den lyserøde er ligesom ud over nuttede! De ser nuttede med nederdel eller jeans, og ja jeg vil helt sikkert bære dem ud!
Jeg bestilte den starter om eftermiddagen og den følgende dag, de blev leveret. Dette var næsten hurtigere end at gå til butikken. Jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside!!!
Min air force ones low tops tredje par, tre forskellige farver ... jeg elsker og er komfortable og se godt ud med et par skinny jeans og tørklæde. Jeg er taknemmelig for Nike!