air max nm volt
Produkt bredde:2W
ProduktMode:AthleticAir MaxTrainers
pakke for produkt:100% Gratis forsendelse
Produkt egnet tilpublikum:43
ankomsttid for produkt:tre dage
oprindelige Country:Norfolk Island
firkantDimension for produkt:45
Produktprojektering:Tilbage til skolen
farvet identifikationsmærkatfor produkt:British Racing GrønToscana
ProduktAntal:FWMn5489X
Produktkomponenter:Distressed Leather
Produktmåde Transport:Skib Skib
bedømmelser:
Jeg elskede disse sko når jeg først går dem, men efter et par uger de bogstaveligt talt begyndte at falde fra hinanden. Den hvide gummi var dårligt limet til resten af skoen. Disse sko ser stort på første, men mit par var dårligt sat sammen.
Jeg har købt disse sko til min datters bryllup. Fantastisk valg ... elegant og behageligt! Dette Website kundeservice er fantastisk! Jeg har modtaget min ordre næste dag!
Dette er en mere rNikeed boot med god trækkraft og stødabsorbering end den klassiske støvler. Det er helt sikkert en varmstart, men fascinerende managersimulator er af en anden type og ikke så blødt. Det øverste af air max nm volt manchetten kan være stramt, fordi det rammer rigtigt på kalv og ikke under knæet.
Disse forestillinger er så sygt! Jeg elsker dem. Jeg har haft hvid sko i et stykke tid og virkelig ønskede et sort par. Jeg er så glad for jeg fandt disse. Dette er det eneste sted, der havde min størrelse (14). Leveringen var hurtig og gratis forsendelse er fantastisk!
Disse sko er komfortable og stilfulde. Toe box område er bred nok, så tæerne ikke smushed (som kan forårsage blister) men holder dine fødder. Passer rigtigt til hælene. Jeg elsker dem!