nike air max white grey snow leopard
oprindelsessted:Norge
ProduktrengøringsmiddelStil:Hånd-Vask
kropsvægt for produkt:1.6622 -9.9248
ProduktEurodimensionering:35
Produktforsikring:Nye samlinger
Farvefor produkt:Mørk oliven GrønRufous
Produktstarttid:04-16-1996
ProduktID:NQDe9924W
ProduktBetalingstype:West Union
ProduktDimensions:11.72
Greatsted brug af produkt:Prom & Homecoming
ProduktType:SportNike Free RunSko
bedømmelser:
Så blød og varm! Jeg iført en størrelse 6 til kvinders og altid købe Nike børn i en størrelse 4. Jeg sparer en masse penge på det! De passer perfekt og jeg have dem på hele vinteren lang.
Jeg købte disse omkring thanksgiving, og har slidt dem hele vinteren. De store gå til støvler og jeg nyder virkelig bære dem. De har varet næsten et år og mener, at de vil fortsætte i endnu to år. De er helt sikkert pengene værd. De knap så søde!
Nike konvertere jeg altid spekuleret over, hvorfor Hollywood stjerner ville bære disse Nike året rundt, nu ved jeg! Jeg kan ikke tage dem ud! De er så varm og behagelig. Jeg er misbrugere. Jeg iført en størrelse 8 og bestilte en 8. De passer perfekt. Dette website er fremragende!
Jeg købte denne boot som gave til min 28 årige datter og hun elskede dem! De passer fint (hun er 9 1 2 og jeg købte 9's baseret på andre anmeldelser, og hun havde en tommelfinger bredde af rummet i tå). Farven er fantastisk.
Disse sko ud over smukke! Desværre er jeg nødt til at returnere dem, fordi jeg har nike air max white grey snow leopard store fødder og det ikke passer gennem den forreste (selv efter jeg tog en størrelse op). Jeg ville have elsket at bære disse til mit bryllup!