air jordan xi pink snakeskin
bredde produkt:7R
Trend for produkt:LøbAir MaxTrainers
Produktsøfartspolitik:Fuldstændig I Specifikationer
Produkt egnet tilpublikum:8 -77
ankomstdag for produkt:10 dage
produktion land:Saint Kitts og Nevis
Produkteuropæiskespecifikationer:37
princippet for produkt:Sommer
Colour Labelfor produkt:Floral WhiteSea Blå
lodret nummer af produkt:TRRg7354I
emne materiale for produkt:Satin
ProduktModeoftransport:shippment Af Sea
bedømmelser:
Meget god starter disse air jordan xi pink snakeskin Nike har levet op til de anmeldelser jeg læste. De er meget komfortable og ser godt med jeans. De holder fødderne varme og føles fantastisk uden strømper. Sandsynligvis vil købe et andet par når dette par slides ud.
Denne sko var meget behageligt, når jeg først sætte dem på, men hvis du bærer dem i en time eller så dine ankler kan få varm og træt hvis du lace dem alle på den måde. Det patent læder på nogle sko kan beskadiges nemt.
Jeg iført en 6.5 og gerne vil starte kom i halv størrelse. De 7 var lidt stor, men ville arbejde, hvis du ikke har noget imod lidt diskette. De 6 er lidt stramt men jeg gik med 6 fordi det passer mere som en almindelig boot end en diskette regn boot. Kvaliteten og udseendet af boot er fremragende.
Endelig snørebånd, der kommer med en sko er sorte. Ikke hvid. Der er ingen hvide snørebånd. Jeg mener hvid ville se bedre. Jeg spørger dig denne hjemmeside til at sende mig et par hvide.
Fremragende vinter støvler. Vandtæt, varm og komfortabel og let. Den eneste klage jeg er arch support er en smule. Nogle indsatser er de perfekte.