nike free run rose et grise
bredde produkt:9P
Produktstil og design:LøbNike Free RunTrainers
priser for produkt:100% Kvalitet Guaranty
Produkt egnet tilpublikum:60
ankomstperiode for produkt:18 dage
oprindelige:Italien
europæiskeDiameter for produkt:34
Produkttema:Vinter
Color Labelfor produkt:italiensk Sky nike free run rose et grise BlåRosewood
Produkthjemmeside Antal:YPLv8157P
Produktelementer:Velour
ProduktTransport:Air Ship
bedømmelser:
Hvis du er en ægte størrelse 8, det er meget hårdt. De 7 er for lille, og de 8 er for stort. Jeg holdt 8 og slides sokker.
Fantastisk gave. De er så behagelige som de skal og de er bygget til en varig brug. Kunne ikke være mere tilfreds. Første ting på min fod i morgen og sidste ting på dem om natten.
Jeg bærer disse "hjemmesko" uden for al den tid, fordi jeg ikke kan huske at tage dem af! Jeg elsker, at jeg ikke behøver sokker, og når jeg er gledet dem om morgenen, jeg synes ofte jeg bæres hele dagen. Det er mit andet par!
Dette er mit andet par og jeg elsker dem så meget som det første! De kører rigtigt til Nike og jeg elsker knappen fordi åbningen er lidt større end på de klassikere, det gør det nemmere at stikke dine jeans.
I elsker jeg elsker disse sko. Var lidt forsigtige i starten da jeg ikke kunne prøve dem på. Jeg har læst en tidligere anmeldelse, der er opgivet til at vælge din størrelse i forhold til dine converse (patroner) størrelse. Dette er meget rigtigt. Elsker sko super behagelig og flot. Køb nogle!!