air max griffey jr 2011
bredde produkt:8I
Produktdesign og stil:LøbNike Air MaxSko
pakke for produkt:pålidelig Reputation
Produkt egnet tilaldre:58
Produkt ankomstperiode:12 dage
oprindelsessted:Chile
firkantspecifikationer for produkt:23
Produktprojektering:Surf
Produktfarvet identifikationsmærkat:Fuchsiablege Carmine
Produktserienummer:UIEq5482J
ProduktComponent:Silk
ProduktType forsendelse:Skib shippment
bedømmelser:
Jeg købte disse hjemmesko til air max griffey jr 2011 min mand og han finder dem meget behagelig og varm. Det eneste negative, farven indeni (sort) overførsler på fødderne!
Tro det eller ej, jeg købte disse til at erstatte 20 år gamle Nike tøfler, der endelig havde lærredsjakker ud. Hvis du har gennemsnitlig til små voksne fødder, anbefaler jeg at få børn; det er halv pris! Selv om en varig 20 år, tror jeg, at det ville være værd at voksen pris.
Jeg købte disse for en tur til Florida. Jeg vidste, at jeg ville være på min fod i længere tid, så jeg havde brug for noget behageligt og støttende. Disse sko var fantastisk. Havde dem hele dagen og aldrig havde ømme fødder, som jeg er tilbøjelig til.
Disse forestillinger er så sygt! Jeg elsker dem. Jeg har haft hvid sko i et stykke tid og virkelig ønskede et sort par. Jeg er så glad for jeg fandt disse. Dette er det eneste sted, der havde min størrelse (14). Leveringen var hurtig og gratis forsendelse er fantastisk!
Meget komfortabel og fleksibel sko. Jeg var på udkig efter en gummisko til slitage på arbejde (jeg er på mine fødder i 13 timer) og denne sko er perfekt. De lod mine fødder til at trække vejret, er hvad jeg ville!