jordan 3 88 white cement
Produkt bredde:1V
Produktprojektering:AthleticAir MaxSko
forsikring plan for produkt:Gratis levering
Produkt egnet tilpublikum:21
ankomstDate for produkt:to uge
produktion land:Tchad
Eurodimensioner for produkt:33
Produkttema:Retro
Colorfor produkt:Cool sortRose forlystelsesparken Bon Bon-land ,
ProduktNo.:KOCg4867H
Produktmaterialer:Jute
ProduktTransport:Af Sea
bedømmelser:
Meget god starter disse Nike har levet op til de anmeldelser jeg læste. De er meget komfortable og ser godt med jeans. De holder fødderne varme og føles fantastisk uden strømper. Sandsynligvis vil købe et andet par når dette par slides ud.
Jeg købte dem til min 18 år gamle datter og for den første uge hun kun tog dem til at falde i søvn. Hun siger, at det er som at gå på skyer.
Vild med udseendet af sko, men det var for smal og en halv størrelse til små. Det er også ikke at føle sig godt tilpas som beskrevet. Måske hvis skoen passer det måske føles anderledes. Jeg er virkelig skuffet, fordi jeg ledte frem til denne jordan 3 88 white cement sko.
Har jobbet fantastisk sko træ. Bliver udført. Elsker denne hjemmeside logo på toppen. Jeg vurderede det 4 kun fordi jeg har købt et par Allen Edmonds sko træer på denne hjemmeside, og jeg vil se dem bedre.
Det er generelt en fantastisk sko. Comfort er fantastisk til prisen og design er også nice. Det er ret holdbare. Store sko, fantastiske farver, fantastisk.