jordan essentials consultant
bredde produkt:3P
Styling for produkt:ComfortNike Free RunFodtøj
Produktsøfartspolitik:Safe Shipping
Produkt egnet tilpublikum:9 -37
ankomstdag for produkt:otte dage
oprindelige:Venezuela
ProdukteuropæiskeDiameter:29
Produktprincippet:Vinter
ProduktColour Label:Laurel GrønPuce
Produktlodret nummer:ZMKa8487W
emne materiale for produkt:Wood
ProduktTransport:Skib Levering
bedømmelser:
Bestilte en 9,5 W og ikke har nok plads til min pinky tæer men en 10W ville have været for lang. Soldet er henrivende og hælen sandsynligvis ville have været den perfekte højde for hele dagen bridesmaid told, hvis det passer bedre.
Det var en dejlig sko, men jeg vendte tilbage til noget andet i mit bryllup.
Jeg købte disse for en tur til Florida. Jeg vidste, at jeg ville være på min fod i længere tid, så jeg havde brug for noget behageligt og støttende. Disse sko var fantastisk. Havde dem hele dagen og aldrig havde ømme fødder, som jeg er tilbøjelig til.
Disse forestillinger er så sygt! Jeg elsker dem. Jeg har haft hvid sko i et stykke tid og virkelig ønskede et sort par. Jeg er så glad for jeg fandt disse. Dette er det eneste sted, der havde min størrelse (14). Leveringen var hurtig og gratis forsendelse er fantastisk!
Disse er meget pæne støvler. Varm, behagelig inderside til fødder, øjeblikkeligt opvarmning. Lette, knap på siden jordan essentials consultant tilføjer interesse og stil. Betjener mig samt tøfler inde i huset. Anbefaler at få halv størrelse mindre end almindelige sko størrelse, føler også bredere.