nike air max leopard grey
oprindelige:Saint Barthelemy
ProduktRengøringStil:Hånd-Vask
ekstra vægt for produkt:2.7343 -8.4584
Produktfirkantmålinger:19
Produktpakke:Safe Shipping
Produktfarvet identifikationsmærkat:Dodger BlåMSU Grøn
Produktstartetid:1992-08-07
Produktserienummer:QFIg7458K
ProduktBetalingstype:Visa
ProduktSizing:13.34
fremragendested brug af produkt:Evening & Cocktail
Produktdesign og stil:SportNike Air MaxSko
bedømmelser:
Jeg elsker disse Nike så meget, jeg bære dem hele tiden, også om sommeren! De er så søde og behagelige, du kan bære dem med noget! De er mit andet par og jeg virkelig anbefale dem.
Farverne er ikke korrekte. Den eneste af de sko er en lys aqua blå ikke denne Pacific Teal"? myntearoma udseende farve. Jeg kan godt lide de sko til at gøre ting rundt i huset, men der er ikke langt til sko og jeg ønsker ikke at køre eller nogen sport i dem.
Jeg elsker disse Nike. De er smarte og holde regn sne. Det kan være koldt om nike air max leopard grey så jeg anbefaler Welly sokker til at gå med dem. Shipping var super hurtig.
Købt Nike fri før og elskede dem så meget jeg fik dem igen for min datter. Meget god arch support og et attraktivt udseende. Jeg ville købe et matchende par, men min teenagedatter ikke ville tillade dette!
Så nuttet og perfekt som mit bryllup sko! Jeg elsker satin og den blå himmel tilføjer, at nice fikse touch. Kan ikke vente med at bære dem! (Ikke den mest komfortable sko i verden, men med lille pude indsatser er helt fantastisk!)