nike air yeezy shoes for sale
Produktion sted:Palau
ProduktRengøringStil:No-Rens Texture
fedt for produkt:1.6558 -8.9889
ProduktEurodimensionering:28
Produktpolitik:at købe nemt
ProduktColor:Mørk Hindbærlyserød
Produktsliptid:1975-07-14
ProduktNo.:NLKw8998X
Produktbetalingsmetoder:PayPal
ProduktSize:11.55
egnetsted brug af produkt:Bryllup
Stil for produkt:AthleticNike Air MaxFodtøj
bedømmelser:
Jeg normalt slid en størrelse 7 sko, baseret på anmeldelser, jeg bestilte en størrelse 6 i klassisk Cardigan og de var for lille. Min store tå gned den ende og jeg følte de ville bære igennem. Meget skuffet og som bærer jeg et 6 i Bailey Button Triplet.
JEG normalt slid en størrelse to i Nike, så er det, jeg bestilte, og de to var lidt stramt. Jeg holdt dem, fordi jeg vidste, at de ville strække sig og det gjorde De. Jeg vil sige, hvis du ønsker ekstra værelse, for en størrelse større end du ønsker.
Jeg elsker disse sko! De er fantastiske, men de kører enormt! I de støvler jeg har været 7 og i disse tog jeg en 5! Den lyserøde er ligesom ud over nuttede! De ser nuttede med nederdel eller jeans, og ja jeg vil helt sikkert bære dem ud!
Jeg bær temmelig konsekvent en størrelse 9.5. Jeg havde en 8. Ellers faldt af min hæl, når jeg går. Ellers elsker jeg dem.
Farven er således kræver mere opmærksomhed at holde ren, men dette er min tredje par Globe vipper og har altid været min nike air yeezy shoes for sale favorit.