air force one shoes information
Produkt bredde:4U
ProduktStil:ComfortAir MaxSko
politik for produkt:sikker betaling Partner
Produkt egnet tilpublikum:15
ankomstDate for produkt:tolv dage
produktion land:Andorra
Eurodimensioner for produkt:42
Produkttema:Retro
Colorfor produkt:CoquelicotTangerine Gul
ProduktNo.:LUAw5275F
Produktmateriale:Lace
ProduktModeoftransport:Med fly
bedømmelser:
Dette produkt har fungeret godt og jeg har været i stand til at dele med alle mine naboer. Jeg har vandtætte tre par Nike med masser mere tilovers.
Tro det eller ej, jeg købte disse til at erstatte 20 år gamle Nike tøfler, der endelig havde lærredsjakker ud. Hvis du har gennemsnitlig til små voksne fødder, anbefaler jeg at få børn; det er halv pris! Selv om en varig 20 år, tror jeg, at det ville være værd at voksen pris.
De fåreskind føles fantastisk, men der er ingen arch support, samt placeringen af Nike mærke under hælen resulterer i ingen polstring under hælen.
Dette er en virkelig god start. Det er sandt, at størrelse og super hyggeligt! Det holder min fod stilfulde og meget varm i koldt vejr. Den eneste ulempe er, at Nike i almindelighed giver absolut ingen arch support. Men de er air force one shoes information stadig super nuttet!
De er fremragende! Den passer perfekt. Jeg har en bred fod og havde ingen problemer. Holde fødderne varme og behagelige. Arch er ikke et problem som en glidesko ikke et sold.