nike air jordan youth basketball shoes
bredde produkt:2R
stil og design for produkt:AthleticNike Free RunFodtøj
priser for produkt:Cost- fri levering
Produkt egnet tilpublikum:7 nike air jordan youth basketball shoes -17
ankomstperiode for produkt:en uge
oprindelige:Uruguay
europæiskeSize for produkt:37
tema for produkt:Athleisure
Color Labelfor produkt:BeaverSchauss Pink
hjemmeside Antal af produkt:DRXv3980X
Produktelementer:Cork
ProduktModeoftransport:Skib Med fly
bedømmelser:
Hvis du er en ægte størrelse 8, det er meget hårdt. De 7 er for lille, og de 8 er for stort. Jeg holdt 8 og slides sokker.
Dette køb var det andet par Nike tøfler. Det første par var så behagelige, at det var værd at gentage. De passer meget rigtigt til størrelse og giver varme på kolde dage eller kolde gulve!
Virkelig frem til disse. Desværre er det ikke mødes med mine forventninger. Polstringen er gode, men det er nylon og det er meget glatte. Min fod glide, og det lægger et pres på mine ankler. Et skridsikkert materiale ville have været bedre.
Disse forestillinger er så sygt! Jeg elsker dem. Jeg har haft hvid sko i et stykke tid og virkelig ønskede et sort par. Jeg er så glad for jeg fandt disse. Dette er det eneste sted, der havde min størrelse (14). Leveringen var hurtig og gratis forsendelse er fantastisk!
Fantastisk farve meget komfortabel. vil bære hele sommeren. passer rigtigt til størrelse, eller hvis mellem størrelser kan sandsynligvis for ned. Også maling splatte ud mini Bailey knap, og de kører lidt mindre og er ikke helt så flotte ud, men de frastøder pletter.