air yeezy 2 uk buy
bredde produkt:7R
Produktstil og design:SportAir MaxTrainers
priser for produkt:Udmærket kvalitet
Produkt egnet tilpublikum:67
ankomstperiode for produkt:8 dage
produktion land:Ivory Caledonia
europæiskemålinger for produkt:38
Produkttema:Sommer
Color Labelfor produkt:Elektriske Gulflimrende rødme
Produkthjemmeside Antal:SRLn8150O
elementer for air yeezy 2 uk buy produkt:Polyurethane
ProduktModeoftransport:Air Ship
bedømmelser:
Jeg elskede disse sko når jeg først går dem, men efter et par uger de bogstaveligt talt begyndte at falde fra hinanden. Den hvide gummi var dårligt limet til resten af skoen. Disse sko ser stort på første, men mit par var dårligt sat sammen.
Bare mine sko i går, og de er så behagelig. Elsker dem, mine fødder er smalle, så jeg var bange for, at de kan være for lang, men de passer perfekt, ikke glider op og ned på hælene. Jeg bestilte dem lørdag og fik dem tirsdag. Jeg kunne ikke tro det.
Første sko havde et stød i pels men de sendte et nyt par næste dag! God kundeservice
Ingen sokker nødvendigt! Disse sko er komfortable og sande størrelse. For 1 2 størrelse mindre end normalt. De første par slides føles stram, men de opfylder dine fødder ret hurtigt. Disse sko holde fødderne varme når det er koldt. Meget stilfuldt med jeans og kaki farvet's!
Så langt så godt, jeg har brugt dette produkt på både min Nike støvler og 2 par træsko. Hidtil har det fungeret godt på at holde fra pletter. Jeg har endnu ikke fået min støvler våde endnu, så jeg kan ikke sige om det afskrække af vand. Det er nemt at bruge, spray på, vent 24 timer, og derefter børste ud.