nike free run light charcoal/midnight fog-pro platinum
oprindelsessted:Eritrea
Produktrengøringsmiddelfortalte:Vask materiale
kropsvægt for produkt:1.4996 -9.9244
Eurodimensioner for produkt:50
forsikring for produkt:Safe Shipping
Farvefor produkt:Catalina Blåvin Mask
startdag for produkt:04-10-2012
ID af produkt:IZVq9924K
Produktbetalingsbetingelser:PayPal
ProduktDimensions:7.09
perfektsted brug af produkt:Prom & Homecoming
ProduktType:ComfortAir MaxFodtøj
bedømmelser:
Hvad andet kan jeg sige end "hvad gjorde jeg forventer, de er Wellingtons!" fantastisk kvalitet, design og komfort! Glad for, at jeg endelig var brudt nike free run light charcoal/midnight fog-pro platinum sammen og lagt ud i kontanter for disse ved jeg, at jeg får dem resten af mit liv uanset hvor meget slid de få!
Stor tøffel! Jeg iført mine daglige. De er meget komfortable, wick væk sved og fugt for at holde dine fødder tørre, ser godt ud, og er godt lavet. Jeg tror disse hjemmesko vil sidste år.
Min 9 årige datter elsker disse tøfler! De er meget komfortable og varme. Det eneste er at binde kommer ubunden ofte. Det hjælper, hvis en voksen binder dem fast.
Jeg bestilte en 9 (jeg normalt slid en 8 1 2) fordi de anmeldelser og det passer perfekt. Jeg elsker denne sko og bestille det i sort, lilla og hvid. Det er flot og det kom mig meget hurtigt. Jeg elsker den service på dette site.
Disse sko ud over smukke! Desværre er jeg nødt til at returnere dem, fordi jeg har store fødder og det ikke passer gennem den forreste (selv efter jeg tog en størrelse op). Jeg ville have elsket at bære disse til mit bryllup!