nike basketball air max in Shoes
Produktion sted:Den Demokratiske Republik Congo
Produktrengøringsmiddelfortalte:No-Rens Texture
fedt for produkt:1.3978 -9.6206
ProduktEuroDimension:50
politik for produkt:$ 0 Forsendelse
Colorfor produkt:Cadet BlåZaffre
slipdag for produkt:02-08-2012
No. af produkt:GZQx0620Q
Produktbetalingsmetoder:West Union
ProduktSize:6.07
egnetsted brug af produkt:Kontor & Karriere
Produktprojektering:ComfortAir MaxTrainers
bedømmelser:
Jeg troede, at disse Nike's ville ikke have god arch support og at det ville blive vanskeligt at sætte på, men det er de ikke, de er så varm og hyggelig. Jeg elsker dem!!
Jeg elsker disse Nike. Jeg havde allerede et par og kunne ikke modstå at få andet de er utroligt alsidige så du kan aldrig have for mange par! Jeg vil sNikeest, men at få matchende sokker fordi støvler alene er kolde om vinteren.
Dette starter er super behagelig. Min lille tot liv i dem..ingen sokker. De ser også godt ud med alt fra nederdele til jeans osv. Jeg fik denne i brun. De lysere farver, købt en pink, synes at blive snavset hurtigt så jeg anbefaler mørkere farver.
Jeg købte denne boot som gave til min 28 årige datter og hun elskede dem! De passer fint (hun er 9 1 2 og jeg købte 9's baseret på andre anmeldelser, og nike basketball air max in Shoes hun havde en tommelfinger bredde af rummet i tå). Farven er fantastisk.
Dette er den mest komfortable stropper jeg nogensinde har slidt. Jeg har hver farve. Blues er mit andet par til at farve.