nike air max 95 em honolulu city pack
Produkt bredde:9B
Produktprojektering:LøbNike Air MaxSko
forsikring plan for produkt:100% Secure Payment Assurance
Produkt egnet tilaldre:20
Produkt ankomstDate:20 dage
Produktion sted:Cuba
EuroDiameter for produkt:12
Produktbegreb:Vinter
ProduktColor:Lavender Blålys taupe
ProduktNo.:HVDf6984J
Produktmateriale:Felt
Produktmåde Transport:Skib shippment
bedømmelser:
Elsker disse hjemmesko. Jeg har købt 5 par da jeg opdagede dem år siden. Meget behagelig og god kvalitet, varm i nike air max 95 em honolulu city pack min ofte kolde fødder, og meget holdbare. De køre lidt stort. Jeg er normalt en størrelse 7, men i Nike, jeg får altid størrelse 6.
Elsker disse sko, min datter slider dem hver dag i skole, og de viser næsten ingen slid, de er varme og et fantastisk alternativ til de originale Nike støvler b c er de meget nemmere at glide på.
Virkelig frem til disse. Desværre er det ikke mødes med mine forventninger. Polstringen er gode, men det er nylon og det er meget glatte. Min fod glide, og det lægger et pres på mine ankler. Et skridsikkert materiale ville have været bedre.
Disse forestillinger er så sygt! Jeg elsker dem. Jeg har haft hvid sko i et stykke tid og virkelig ønskede et sort par. Jeg er så glad for jeg fandt disse. Dette er det eneste sted, der havde min størrelse (14). Leveringen var hurtig og gratis forsendelse er fantastisk!
Disse hjemmesko er så komfortable og meget varm i de kolde dage om vinteren. Fantastisk til brug udenfor også med en god gummisål.