nike shox classic ii
Produkt bredde:8N
Produktprojektering:LøbNike Free RunSko
Produktforsikring plan:Modern Design
Produkt egnet tilpublikum:29
ankomstDate for produkt:14 dage
oprindelige:Brunei
ProduktEurospecifikationer:30
Produktbegreb:Surf
Colorfor produkt:GoldenrodQuinacridone Magenta
ProduktID:VNCb6208S
materialer for produkt:Stingray
ProduktTransport:Af Sea
bedømmelser:
De er den mest komfortable støvler, jeg har, jeg elsker at bære dem. Desværre kan jeg ikke bære dem under det dårlige vejr da jeg ikke vil nike shox classic ii ødelægge dem. Men enhver anden lejlighed, jeg er nødt til at bære dem, jeg gør.
Jeg elsker disse Nike! Behagelig og varm og den grå er en fantastisk farve. Min datter havde dem sidste år og jeg lånte dem ganske lidt, så jeg besluttede jeg for min egen par! Jeg ville blot ønske, at de havde en udskiftelig indersål som min Sundance støvler!
De fåreskind føles fantastisk, men der er ingen arch support, samt placeringen af Nike mærke under hælen resulterer i ingen polstring under hælen.
Jeg elsker mine støvler! Det har været en meget kold, snerig vinter i New Jersey og mine fødder er blevet lige så varm som ristet brød! Kan ikke vente til min næste stil fra Nike.
Store sko, uden selv at sige det. Min datter er glad og meget tilfreds med hendes tidlige julegave. Håndtering af pakken liftende nogen af mine forventninger bestilte kl. 9 pm modtaget klokken 11 den næste dag blev jeg chokeret. Tak, denne hjemmeside!