nike air max dame danmark
Produkt bredde:1H
ProduktStil:AthleticNike Air MaxSko
politik for produkt:Gratis Levering
Produkt egnet tilaldre:11
Produkt ankomstDate:7 Dage
oprindelsessted:Chile
EuroSize for produkt:22
Produkttema:Action Sport
ProduktColor:Acid GrønOrange
ProduktNo.:AHEo6658P
materiale for produkt:Acrylic
ProduktType forsendelse:Skib shippment
bedømmelser:
Store daglige sko, går med jeans og casual bukser, khakis og shorts, sommer og det sydlige Californien) om vinteren! Kører lidt stort, jeg bestilte 8 og 8.5 kan jeg altid købe 8,5 men af en eller anden grund 8 var perfekt i denne sko.
Jeg har aldrig bestilt fra dette websted før, men jeg kunne ikke finde disse Nike andre steder. Første støvler er vidunderlig! Andet, jeg vil bestille fra denne hjemmeside igen. De giver meget hurtig levering, god udvælgelse og gratis forsendelse!
Flot, flot på foden, men hvis du har en bred fod, ankel rem nike air max dame danmark kan ikke passe. Det var centimeter væk fra kredsede min ankel & videre fra et hul.
Det er det bedste. Det er det samme som Nike støvler. Halv størrelse er klogt at størrelse ned. De grå er en smuk sølv suede. Kan varmt anbefales.
Flotte støvler og så behageligt! Pengene værd. De må køre store så for en størrelse mindre. JEG normalt slid størrelse 7 7 1 2..købte kvinders 7 og kunne sætte en indersål inde i hætten til ekstra støtte og bære tykke sokker til varm og de passer perfekt.