air max 1 patta burgundy
Produkt bredde:6A
ProduktStil:SportNike Air MaxSko
politik for produkt:uden nogen skat
Produkt egnet tilaldre:17
Produkt ankomstDate:5 dage
Produktion sted:Cookøerne
Euromålinger for produkt:10
Produkttema:Street
ProduktColor:dyb toscanske RødLavendel lyserød
ProduktNo.:QAFz1452X
materiale for produkt:Ostrich
Produkttransportmiddel:Sea shippment
bedømmelser:
Disse sko var overraskende behagelig. Desværre forbinder stikbenene på pyntet med ædelsten del blev hive fat på under siden af min brudekjolen (satin liner), så de ikke virkede. Men jeg vil helt sikkert anbefale dem at prøve!
Jeg elsker Nike sportsbrug! Jeg sætter disse i min ikke Nike tøfler. Disse er så varm, blød og komfortabel, der anbefales i denne kulde.
Dette er en mere rNikeed boot med god trækkraft og stødabsorbering end den klassiske støvler. Det er helt sikkert en varmstart, men fascinerende managersimulator er af en anden type og ikke så blødt. Det øverste af manchetten kan være stramt, fordi det air max 1 patta burgundy rammer rigtigt på kalv og ikke under knæet.
Købte det for min mor til jul og hun absolut elsker dem! Det er rart at købe hjemmesko med tilbage, så de kan bæres uden for eller i supermarkedet. Den perfekte gave til enhver Nike elsker!
Meget komfortabel og fleksibel sko. Jeg var på udkig efter en gummisko til slitage på arbejde (jeg er på mine fødder i 13 timer) og denne sko er perfekt. De lod mine fødder til at trække vejret, er hvad jeg ville!