jordan 5 oreo
bredde produkt:5W
Styling for produkt:SportAir MaxFodtøj
søfartspolitik for produkt:at få let
Produkt egnet tilpublikum:9 -59
ankomstdag for produkt:2 dage
oprindelige Country:Trinidad og Tobago
europæiskedimensionering for produkt:44
princippet for produkt:Pring
Colour Labelfor produkt:Mørk foråret Grøndet blev
lodret nummer af produkt:OWWp8325V
tekstiler for produkt:Nappa
Produktmåde Transport:Levering med skib
bedømmelser:
Disse sportsbrug passer perfekt ind i min Nike støvler og nu føler, at de er helt nye! Jeg er så glad jeg købte disse, meget mere omkostningseffektiv end et nyt par! Takket være
Bare mine sko jordan 5 oreo i går, og de er så behagelig. Elsker dem, mine fødder er smalle, så jeg var bange for, at de kan være for lang, men de passer perfekt, ikke glider op og ned på hælene. Jeg bestilte dem lørdag og fik dem tirsdag. Jeg kunne ikke tro det.
Jeg iført en 6.5 og gerne vil starte kom i halv størrelse. De 7 var lidt stor, men ville arbejde, hvis du ikke har noget imod lidt diskette. De 6 er lidt stramt men jeg gik med 6 fordi det passer mere som en almindelig boot end en diskette regn boot. Kvaliteten og udseendet af boot er fremragende.
Meget godt lavet, meget nyttigt hvis du ønsker at holde sko fra over krøller og til at bevare deres form for meget længere.
Det var en frygtelig sko! Jeg tog disse sko til kontoret 2 gange, og én af de sko opdelt på den inderste hinde. Var nødt til at smide dem væk efter kun 2 slides. Ikke værd.