nike free run 4.0 womens shoes
bredde produkt:4R
ProduktStyling:ComfortAir MaxSko
Produktsøfartspolitik:30 dages pengene tilbage
Produkt egnet tilpublikum:84
ankomstdag for produkt:ni dage
produktion land:Cameroun
Produkteuropæiskedimensioner:37
Produktprincippet:Resort
Colour Labelfor produkt:Charleston GrønShadow
Produktlodret nummer:JRDb4528A
Produkttekstiler:Hair Calf
ProduktModeoftransport:Air shippment
bedømmelser:
De er den mest komfortable støvler, jeg har, jeg elsker at bære dem. Desværre kan jeg ikke bære dem under det dårlige vejr da jeg ikke vil ødelægge dem. Men enhver anden lejlighed, jeg er nødt til at bære dem, jeg gør.
Elsker Disse Nike! Meget stilfuldt og pasformen er perfekt! Jeg iført en 8.5 og som anbefalet i størrelse ned til en 8 perfekt! Elsker den blanke overflade på disse Nike. Jeg ville elske at eje et kort par i skinnende rød farve. Et must for alle stilbevidste modeentusiaster ønsker at tørre fødder!
Jeg troede, at jeg havde brug for et nyt par tøfler men disse har gjort et fremragende stykke arbejde for en forlængelse af levetiden for min gamle tøfler.
Fik et par i sand ruskind. De får en masse komplimenter. Vær opmærksom på, at disse køre store, for mig næsten en hel størrelse. Meget alsidig sko samlet nok min favorit sko lige nu.
Flotte støvler og så behageligt! Pengene værd. De må køre store så for en nike free run 4.0 womens shoes størrelse mindre. JEG normalt slid størrelse 7 7 1 2..købte kvinders 7 og kunne sætte en indersål inde i hætten til ekstra støtte og bære tykke sokker til varm og de passer perfekt.