nike air max+ 2012 mens running shoes sequoia/volt
bredde produkt:3P
design og stil for produkt:ComfortNike Free RunFodtøj
Produktpakke:Gratis levering og ingen skat
Produkt egnet tilpublikum:5 -36
ankomstperiode for produkt:syv dage
oprindelige:Senegal
Produktfirkantdimensioner:33
projektering for produkt:Fall
farvet identifikationsmærkatfor produkt:CapriRose Rød
serienummer nike air max+ 2012 mens running shoes sequoia/volt af produkt:HPSk4783E
Component for produkt:Faux Suede
ProduktTransport:Forsendelse med skib
bedømmelser:
Jeg bestilte en størrelse 12 og de passer min mor, der slides 8, det var virkelig underligt. Det var 4 størrelser for lille.
Elsker Disse Nike! Meget stilfuldt og pasformen er perfekt! Jeg iført en 8.5 og som anbefalet i størrelse ned til en 8 perfekt! Elsker den blanke overflade på disse Nike. Jeg ville elske at eje et kort par i skinnende rød farve. Et must for alle stilbevidste modeentusiaster ønsker at tørre fødder!
Helt sikkert anbefale disse sko. Med gummisål, du kan bære dem uden at tage det skrald osv. og du ikke har lyst til en slob hjemme omkring din kæreste mand. De brune og blå farver går godt med en pyjamas. Såå bløde indeni og ikke alt for svedige følelse.
Jeg har to døtre, 17 år & 5, at elske Nike. Jeg har købt både af deres Nike fra denne hjemmeside i næsten 3 år nu og er helt tilfreds! Hurtig levering, gode priser og fremragende produkt!
Jeg har haft dem i et stykke tid, og de er urokkelige. Brug de Nike fåreskind renere koncentrat til at holde dem op, men det er faktisk ikke nødvendigt for den brune farve [mine blå]. Kun ønske, at den holdbare gummisål dukkede op i det evaluerede system.