nike free trainer 5.0 black flash lime
bredde produkt:6N
Produktstil og design:SportNike Free RunSko
ProduktPrivacy policy:50% Rabat
Produkt egnet nike free trainer 5.0 black flash lime tilpublikum:67
ankomstperiode for produkt:6 dage
oprindelige:Amerikansk Samoa
Produkteuropæiskemålinger:31
Produktemne:Street
Color Labelfor produkt:nederlandske hvidRazzmatazz
Produkthjemmeside Antal:QNAh7037N
elementer for produkt:Polyester
ProduktTransport:Med fly
bedømmelser:
Jeg har været iført Nike støvler i over 20 år. Hartsville har vist sig at være en af de mest alsidige stilarter jeg har købt. De er behagelig i alle vejrtyper. Jeg kan stærkt anbefale dem og sNikeest bestiller en halv størrelse større.
Denne sko var meget behageligt, når jeg først sætte dem på, men hvis du bærer dem i en time eller så dine ankler kan få varm og træt hvis du lace dem alle på den måde. Det patent læder på nogle sko kan beskadiges nemt.
Det er 4 par af disse Nike har vi bestilt og vi elsker dem. Jeg anbefaler at spraye dem med ruskind beskytter for de sidste længere!
Jeg bær 6,5 7 kvinder størrelser, 5 ser ud til at være OK. Virkelig nuttet stil, at børnene version er lidt lavere end kvindens gør dem endnu sødere!
I elsker jeg elsker disse sko. Var lidt forsigtige i starten da jeg ikke kunne prøve dem på. Jeg har læst en tidligere anmeldelse, der er opgivet til at vælge din størrelse i forhold til dine converse (patroner) størrelse. Dette er meget rigtigt. Elsker sko super behagelig og flot. Køb nogle!!