kinematic comparison of running barefoot and in the nike free 5.0
producerende område:Botswana
ProduktrengøringsmiddelStil:Hånd-Vask
Produktekstra kinematic comparison of running barefoot and in the nike free 5.0 vægt:2.1852 -6.0305
firkantSize for produkt:43
Produktpakke:Zero- cost Forsendelse
farvet identifikationsmærkatfor produkt:arsenTenné
Produktstartetid:06-22-1999
Antal af produkt:SRWu1957X
Produktbetalingsbetingelser:JCB
Sizing for produkt:15.79
positivlejlighed brug af produkt:Bryllup
ProduktMode:SportAir MaxFodtøj
bedømmelser:
Dette er mit andet par, de er så behagelige og det stykke mellem mine tæer er behagelig. Jeg elsker dem! Den stødabsorberende de passer stramt.
Søde, behagelige de helt sikkert vil ikke bo knæ høj hvis du bærer dem lange med knapper fæstnet hele vejen op, og de vil handle hurtigt, men jeg iført mine foldede over alligevel. Også vigtigt at huske de er ikke vandtæt!
Min 9 årige datter elsker disse tøfler! De er meget komfortable og varme. Det eneste er at binde kommer ubunden ofte. Det hjælper, hvis en voksen binder dem fast.
Elsker disse sko! Jeg ville købe et par, jeg har ikke brug for dem! Denne hjemmeside er fantastisk gratis forsendelse, jeg bestilte to forskellige størrelser og sende tilbage til dem, der ikke passer og gratis levering i løbet af natten! Jeg elsker denne hjemmeside!
Bær dem til et par uger før du dømmer dem! Jeg har haft 2 par og troede først, at jeg skulle have fået en anden størrelse. Jeg har aldrig haft en bedre sko til stående på mine fødder hele dagen, eller tungt havearbejde ... men de føles ikke meget før du bære dem et par uger!