nike basketball shoes gs in Sports & Outdoors
oprindelige:Togo
ProduktrengøringsmiddelStil:No-Rens Texture
Produktekstra vægt:2.5895 -9.9508
Produktfirkantdimensionering:42
pakke for produkt:New Arrival
farvet identifikationsmærkatfor produkt:Mørk GrønTangelo
genereredag for produkt:06-15-2004
Antal af produkt:MUXm0960W
ProduktBetalingstype:West Union
Sizing for produkt:10.89
Nicested brug af produkt:Prom & Homecoming
Mode for produkt:ComfortAir MaxFodtøj
bedømmelser:
Jeg har prøvet alt i dette sæt undtagen renere ... vand pletten myggebalsam er fremragende og var nok til at gøre 5 par Nike, "trækkes" viskelæder er også fantastisk! Kan varmt anbefale at få dette kit til at beskytte og bevare din Nike ser fantastisk ud!
Disse Nike er komfortable ligesom enhver Nike boot, men jeg kan specielt godt lide det fordi de er mere fleksible og rummelige omkring min kalve. Disse Nike strækker sig over tid, så jeg normalt gå ned en halv størrelse.
Jeg ejer flere par af forskellige stilarter af Nike gratis sko og jeg fandt disse at være meget smallere end de fleste. Jeg har været bærer dem rundt i huset for at se, om de bliver knækket strække lidt ud, men de er stadig temmelig stramt.
Jeg købte halv størrelse større end jeg normalt ville bære. De er perfekte til mine ture til sierra's fiskeri! Fremragende sporvidde og stilfuld med lyserød! Disse er komfortabel og robust nok til at bære hver dag, men jeg vil bruge dem til udendørs vandreture.
De passer perfekt og gav mig lejlighed til at bære min Nike indtil de ydre skaller slides. Tak gutter, for at gøre disse nike basketball shoes gs in Sports & Outdoors tilgængelige.