jordan shoes for girls size 5
Produkt bredde:5N
ProduktStil:ComfortNike Free RunSko
politik for produkt:New Arrival
Produkt egnet tilpublikum:15
ankomstDate for produkt:femten dage
oprindelige:Tjekkiet
Eurodimensionering for produkt:30
Produkttema:Skate
Colorfor produkt:Mørk LavendelRajah
ProduktNo.:EKSk9387V
Produktmateriale:Crochet
ProduktType forsendelse:Forsendelse med skib
bedømmelser:
Jeg elsker min hyggelige snNikeie Nikeies lol. De passer meget komfortabelt og moderigtig for en dag. Og denne hjemmeside leveret dem inden 3 dage hurtigere end nogen shipping modtog jeg i den sidste!
Varm og sød. Jeg kæmpede på Nike løbebane i lang tid. Jeg ville ønske, at jeg havde ikke ventet. De er varm og behagelig.
Jeg iført en 6.5 og gerne vil starte kom i halv størrelse. De 7 var lidt stor, men ville arbejde, hvis du ikke har noget imod lidt diskette. De 6 er lidt stramt men jeg gik med 6 fordi det passer mere som en almindelig boot end en diskette regn boot. Kvaliteten og udseendet af boot er fremragende.
Jeg er meget tilfreds med disse Nike! Praktisk og stilfuld. JEG normalt slid en jordan shoes for girls size 5 størrelse 8, men jeg har bestilt en størrelse 7 (som så mange anbefale) og de passer perfekt. Meget godt lavet og forhåbentlig sidste en lang, lang tid!
Disse er meget pæne støvler. Varm, behagelig inderside til fødder, øjeblikkeligt opvarmning. Lette, knap på siden tilføjer interesse og stil. Betjener mig samt tøfler inde i huset. Anbefaler at få halv størrelse mindre end almindelige sko størrelse, føler også bredere.