nike air max skyline pink
bredde produkt:6J
stil og design for produkt:SportNike Free RunTrainers
priser for produkt:Gør orden i minutter
Produkt egnet tilaldre:6 -54
ankomstperiode for produkt:3 dage
producerende område:Saint Lucia
firkantmålinger for produkt:25
tema for produkt:Pring
ProduktColor Label:dyb ChampagnePastel Brun
serienummer af produkt:PJRx4000L
Component for produkt:Tweed
Produkttransportmiddel:shippment By Air
bedømmelser:
Elsker disse hjemmesko. Jeg har købt 5 par da jeg opdagede dem år siden. Meget behagelig og god kvalitet, varm i min ofte kolde fødder, og meget holdbare. De køre lidt stort. Jeg er normalt en størrelse 7, men i Nike, jeg får altid størrelse 6.
Tro det eller ej, jeg købte disse til at erstatte 20 år gamle Nike tøfler, der endelig havde lærredsjakker ud. Hvis du har gennemsnitlig til små voksne fødder, anbefaler jeg at få børn; det er halv pris! Selv om en varig 20 år, tror nike air max skyline pink jeg, at det ville være værd at voksen pris.
Dette var en gave til min mand og han elsker dem. Det er ikke smart, men komforten opvejer behovet for et godt udseende. Han er svær at købe for, og han var positivt overrasket over, hvor meget han kan lide dem.
De er super søde og sjove til efteråret og vinteren. De er lettere følelse end almindelig Nike, og udelukkende til mode. Fantastisk til løbe ærinder på en kold dag, men ophold ud af sneen dynger.
Min søn elsker disse gummisko! Sammenhæftningerne har en tendens til at sidde fast i velcro og ser meget flossede men også forhindrer dem i at afbinde som en bonus da han ikke kan binde sine egne sko. :)