air max 95 050
bredde air max 95 050 produkt:8X
design og stil for produkt:LøbAir MaxFodtøj
Produktpriser:100% Garanteret kvalitet
Produkt egnet tilpublikum:6 -70
ankomstperiode for produkt:15 dage
oprindelige Country:San Marino
ProduktfirkantDiameter:47
tema for produkt:Vest
Color Labelfor produkt:Han LillaUtah Crimson
serienummer af produkt:WXSl2232G
ProduktComponent:Synthetic
Produktmåde Transport:Shipping Med fly
bedømmelser:
Jeg købte dem til min 8 årige søn, der hader "opgave" med at binde snørebånd. Det er den perfekte casual sko til himslip dem & go! Han elsker hvordan komfortabelt og varm. Et must til flip flop sæson beslutter at dukke op.
OMG sååå behagelig behøver du ikke wan til at træffe dem!!! Det er fantastisk at slides og om til ærinder, og jeg fandt ud af, at de er gode til at bære til Yoga og derefter bare glide af og på igen! Jeg får komplimenter hele tiden, og de er så nuttede!!! Fremragende service som sædvanlig!!!
Disse store klappere. Efter at have foden kirurgi har været i stand til at bære de fleste sko. Jeg ønskede en behagelig at bære på stranden og bare gå rundt i under vores ferie. Disse er de bedste! De passer korrekt til størrelse og puden alene er meget behagelig.
Super komfortabel, kan bære inde eller ude! Få en størrelse mindre end du normalt slid som de strækker sig ud og virkelig formen til foden.
Vidunderlig min niece elsker hende Nike. Hun har ikke taget dem. Denne hjemmeside shipping var fantastisk, kun de kom 2 dage efter X mas pga. den store snestorm i Kentucky. Bortset fra, at de er alt, hvad hun ville, og hun kunne ikke være gladere.