air max white and black
bredde produkt:9N
Trend for produkt:LøbNike Free RunFodtøj
Privacy policy for produkt:100 % Sikkerhed Assurance
Produkt egnet tilpublikum:8 -86
ankomstdag for produkt:20 dage
oprindelige:Turkmenistan
europæiskeDiameter for produkt:31
emne for produkt:Vinter
Colour Labelfor produkt:LavendelHindbær Rose
lodret nummer af produkt:ZNWo0866T
Produktemne materiale:Wool
ProduktTransport:Levering By Sea
bedømmelser:
Store daglige sko, går med jeans og casual bukser, khakis og shorts, sommer og det sydlige Californien) om vinteren! Kører lidt stort, jeg bestilte 8 og 8.5 kan jeg altid købe 8,5 men af en eller anden grund 8 var perfekt i denne sko.
Jeg er vild med Nike indersål udskiftninger, selv bruge dem i min regn støvler til at holde fødderne varme. Takket være dette websted for din gode service! Du er den bedste online detailhandler!
Dette en glad far syntes denne tøffel var perfekt! Nikke kun gjorde det ser ud og føles fantastisk, men den har også tykke sporvidde end kan bæres i eller uden for hjemmet. Det endda tilfreds med min far, den pickiest glideskinnens bærer rundt på.
De er så søde, hyggelige og behagelige! Ligesom alle Nike, for en størrelse ned da der er ingen halve størrelser. Godt køb!
Jeg købte disse Nike til min søn som er 22 til air max white and black jul. Jeg havde ingen idé, hvis han ønsker det, men tog chancen og han elsker dem ! Kan godt lide det look, de er varme, og godt for vandreture rundt i sneen.