nike air max red and white
Produkt bredde:7O
ProduktMode:ComfortNike Free RunFodtøj
Produktforsikring:uden nogen Skat
Produkt egnet tilaldre:4 -35
ankomsttid for produkt:ni dage
producerende område:San Marino
Produktfirkantdimensioner:28
Stil for produkt:Resort
ProduktFarve:Cerulean FrostPink Lace
Antal af produkt:ILSg2327V
komponenter for produkt:Full-grain leather
ProduktTransport:Shipping Med fly
bedømmelser:
Meget god starter disse Nike har levet op til de anmeldelser jeg læste. De er meget komfortable og ser godt med jeans. De holder fødderne varme og føles fantastisk uden strømper. Sandsynligvis vil købe et andet par når dette par slides ud.
Nike tasterne inde for min mand vil gerne have denne sko i læder i stedet for suede.
Jeg iført en 6.5 og gerne vil starte kom i halv størrelse. De 7 var lidt stor, men ville arbejde, hvis du ikke har noget imod lidt diskette. De 6 er lidt stramt men jeg gik med 6 fordi det passer mere som en almindelig boot end en diskette regn boot. Kvaliteten og udseendet af boot er fremragende.
Jeg fik disse fantastiske sko til min juleferie i Disney World! Gik rundt i alle fire parker i 12+ timer, bekymrer dem hver eneste dag, uden strømper og til min overraskelse fik jeg ikke nogen blister. Mest komfortable sko nogensinde!
Disse er meget pæne støvler. Varm, behagelig inderside nike air max red and white til fødder, øjeblikkeligt opvarmning. Lette, knap på siden tilføjer interesse og stil. Betjener mig samt tøfler inde i huset. Anbefaler at få halv størrelse mindre end almindelige sko størrelse, føler også bredere.