nike free run huarache in Sports & Outdoors
Produktion sted:Cuba
ProduktRengøringStil:No-Rens Texture
Produktvægt:1.3537 -6.8393
EuroDimension for produkt:29
Produktpolitik:No- cost Forsendelse
ProduktColor:Brown-Nosegræskar
Produktslipdate:1973-03-15
ProduktNo.:FMHt4839H
Produktbetalingsbetingelser:America Express
ProduktSize:5.53
positivlejlighed brug af produkt:Udendørs
ProduktStil:AthleticNike Free RunSko
bedømmelser:
Nice sko min datter virkelig godt lide dette tilstopper. Hun har en smal fod og kan faktisk holde denne sko på. Det eneste negative er lugt. Jeg går ud fra det er den selvklæbende bruges til at sætte sko sammen og derefter var det indpakkede lufttæt til skibet. De er langsomt lufte ud.
Behagelig! Jeg har en stående på arbejde pga. tilbage så jeg på mine fødder hele dagen. Sålerne er bløde, hvilket øger komforten, men tiden vil vise, om de har samme holdbarhed som mine sidste par. De ser godt nok til kontorarbejde eller klæde.
Denne nike free run huarache in Sports & Outdoors hjemmesko er meget behageligt og rart. Meget godt lavet. Min mand elsker dem. Forsendelse blev lynhurtig selvom jeg vælger normal service. Generelt er meget tilfredse med produktet og service.
Det var en gave til min datter. Hun absolut elsker dem. Det er sandt, at størrelse og hun lagde dem på den første dag og havde ingen indkøringsperiode. God værdi for pengene.
Fantastisk! Voksede op med disse Nike som barn og stadig elsker dem som voksen. De er perfekte til uforudsigelighed i Chicago vejret året rundt og vin farve er flot!