womens nike free tr fit 3 squiggles
bredde produkt:8H
Produktstil og design:LøbNike Air MaxSko
Privacy policy for produkt:100% sikker betaling sikret
Produkt egnet tilaldre:69
Produkt ankomstperiode:16 dage
oprindelsessted:Eritrea
europæiskeDiameter for produkt:21
Produktemne:Vest
ProduktColor Label:Hot PinkOpera Mauve
Produkthjemmeside Antal:WHIn6780E
elementer for produkt:Terry
ProduktType forsendelse:Sea Shipping
bedømmelser:
Jeg elskede disse sko når jeg først går dem, men efter et par uger de bogstaveligt talt begyndte at falde fra hinanden. Den hvide gummi var dårligt limet til resten af womens nike free tr fit 3 squiggles skoen. Disse sko ser stort på første, men mit par var dårligt sat sammen.
Elsker disse sko, min datter slider dem hver dag i skole, og de viser næsten ingen slid, de er varme og et fantastisk alternativ til de originale Nike støvler b c er de meget nemmere at glide på.
Helt sikkert anbefale disse sko. Med gummisål, du kan bære dem uden at tage det skrald osv. og du ikke har lyst til en slob hjemme omkring din kæreste mand. De brune og blå farver går godt med en pyjamas. Såå bløde indeni og ikke alt for svedige følelse.
Jeg fik alle tøfler jul og de elskede dem! Min bror holdt han på selv på vejen hjem. Han er en størrelse 12, men jeg bestilte en 13 og de passer perfekt.
Skoene er meget behagelig med en masse toe værelse. Den nederste stil ankel strømper havde en tendens til gradvis trække ned i sko på anklen.