nike basketball shorts damen
Produkt bredde:2P
ProduktMode:AthleticNike Free RunTrainers
Produktpakke:No- cost Delivery
Produkt egnet tilpublikum:42
ankomsttid for produkt:syv dage
oprindelige:Irland
ProduktfirkantSize:33
Produktprojektering:Athleisure
farvet identifikationsmærkatfor produkt:Fuzzy Wuzzypistacie
Antal af produkt:ULWs6836U
Produktkomponenter:Silk
ProduktTransport:Levering By Sea
bedømmelser:
Jeg har haft disse hjemmesko i over et år, og jeg elsker dem. De har holdt sig så godt og grundigt, jeg køber et par til min mor på ferie. Jeg vil bestemt anbefale dem de er hyggelige, varme og komfortable.
Jeg elsker disse Nike! Behagelig og varm og den grå er en fantastisk farve. Min datter havde dem sidste år og jeg lånte dem ganske lidt, så jeg besluttede jeg nike basketball shorts damen for min egen par! Jeg ville blot ønske, at de havde en udskiftelig indersål som min Sundance støvler!
Vild med udseendet af sko, men det var for smal og en halv størrelse til små. Det er også ikke at føle sig godt tilpas som beskrevet. Måske hvis skoen passer det måske føles anderledes. Jeg er virkelig skuffet, fordi jeg ledte frem til denne sko.
Jeg bestilte disse Nike som en julegave til vores voksne datter. Hun var meget tilfreds med både stil, pasform og komfort i bagagerummet. De var en af de bedste gaver vi har valgt til hende i år, og vores erfaring med shipping var enestående.
Jeg købte disse Nike til min søn som er 22 til jul. Jeg havde ingen idé, hvis han ønsker det, men tog chancen og han elsker dem ! Kan godt lide det look, de er varme, og godt for vandreture rundt i sneen.