jordan cap in All Departments
Produkt bredde:7S
ProduktStil:SportAir MaxTrainers
politik for produkt:Udmærket kvalitet
Produkt egnet tilpublikum:17
ankomstDate for produkt:8 dage
produktion land:Isle of Man
Euromålinger for produkt:39
Produkttema:Sommer
Colorfor produkt:konstituererSmalt (Mørk Powder Blå)
ProduktNo.:SSLw9746E
Produktmateriale:Raffia
ProduktModeoftransport:Sea Levering
bedømmelser:
Jeg er normalt en størrelse 11 i får motionsentusiaster men måtte størrelse op til 11,5 fordi de var lidt kort fra hæl til tå og stramt hen over bolden i min mund. Jeg vil anbefale at tage op en halv størrelse.
Disse er vidunderlige klappere. De har absolut ingen støtte, men fodstykke er thickish, materialet er luksuriøse på huden, og thong passer komfortabelt uden utætheder eller skrabe.
Helt sikkert anbefale disse sko. Med gummisål, du kan bære dem uden at tage det skrald osv. og du ikke har lyst til en slob hjemme omkring din kæreste mand. De brune og blå farver går godt med en pyjamas. Såå bløde indeni og ikke alt for svedige følelse.
Jeg er en voksen men jeg har små smalle fødder. Jeg kan ikke finde det jordan cap in All Departments rigtige størrelse og komfortable sko. Denne sko er ligesom min drøm går i opfyldelse. Det er varm og behagelig. Jeg elsker det. Nogen har mit problem at forstå min glæde.
Jeg købte disse Nike til min søn som er 22 til jul. Jeg havde ingen idé, hvis han ønsker det, men tog chancen og han elsker dem ! Kan godt lide det look, de er varme, og godt for vandreture rundt i sneen.