unicef jordan country office
bredde produkt:7F
Trend for produkt:SportNike Air MaxFodtøj
Privacy policy for produkt:Superior Kvalitet
Produkt egnet tilaldre:7 -63
ankomstdag for produkt:9 dage
oprindelsessted:Sydkorea
europæiskespecifikationer for produkt:18
emne for produkt:Sommer
ProduktColor Label:FeldgrauMikado Gul
hjemmeside Antal af produkt:SFUq3942X
emne materiale for produkt:Ripstop
ProduktType forsendelse:Levering By Air
bedømmelser:
Jeg købte disse hjemmesko til min mand og han finder dem meget behagelig og varm. Det eneste negative, farven indeni (sort) overførsler på fødderne!
Jeg elsker disse hjemmesko og ville have dem på hele dagen hver dag, hvis det var muligt. De var lidt stramt på første (som forventet) men de strækkes og bøjer sig for fødderne af mig hurtigt. Fem stjerner rundt omkring.
Når du bruger penge på et par Nike, ikke billig, og ikke købe det. Denne meget mere vil ikke bryde dig på dette punkt. Min Nike har ingen mærker på dem og jeg brugte dette. Hver dag ser jeg folk med ødelagte Nike og jeg ved hvorfor!
Jeg er en voksen men jeg har små smalle fødder. Jeg kan ikke finde det rigtige størrelse og komfortable sko. Denne sko er ligesom min drøm går i opfyldelse. Det er varm og behagelig. Jeg elsker det. Nogen unicef jordan country office har mit problem at forstå min glæde.
Nike Coquette denne tøffel var som at glide ind i en sky!! Efter en lang dag var mine fødder behandlet utrolig komfort. De løber så stor en størrelse var et must. De er også udformet så godt, jeg købte dem for hele familien!