nike free mænd
Produkt bredde:9X
ProduktMode:LøbAir MaxSko
pakke for produkt:100 % Sikkerhed Guaranty
Produkt egnet tilpublikum:40
ankomsttid for produkt:18 dage
oprindelige Country:Eritrea
firkantDiameter for produkt:46
Produktprojektering:Vinter
farvet identifikationsmærkatfor produkt:JonquilFn Blå
ProduktAntal:YXIn4324I
Produktkomponenter:Velvet
Produktmåde Transport:Sea Shipping
bedømmelser:
Jeg elskede disse sko når jeg først går dem, men efter et par uger de bogstaveligt talt begyndte at falde fra hinanden. Den hvide gummi var dårligt limet til resten af skoen. Disse sko ser stort på første, men mit par var dårligt sat sammen.
Jeg købte dem til min 18 år gamle datter og for den første uge hun kun tog dem til at falde i søvn. Hun siger, at det er som at gå på skyer.
Jeg iført en 6.5 og gerne vil starte kom i halv størrelse. De 7 var lidt stor, men ville arbejde, hvis du ikke har noget imod lidt diskette. De 6 er lidt stramt men jeg gik med 6 fordi det passer mere som en almindelig boot end en diskette regn boot. Kvaliteten og udseendet af boot er fremragende.
Fik et par i sand ruskind. De får en masse komplimenter. Vær opmærksom på, at disse køre store, for mig næsten en hel størrelse. Meget alsidig sko samlet nok min favorit sko lige nu.
Fremragende vinter støvler. Vandtæt, varm og komfortabel og let. Den eneste klage jeg er arch support er en smule. nike free mænd Nogle indsatser er de perfekte.