jordan xx8 in All Departments
bredde produkt:4X
ProduktStyling:ComfortAir MaxSko
søfartspolitik for produkt:Safe International Betaling
Produkt egnet tilpublikum:85
ankomstdag for produkt:elleve dage
oprindelige Country:Albanien
europæiskedimensioner for produkt:46
Produktprincippet:Retro
Colour Labelfor produkt:kakaobrunummer
Produktlodret nummer:KXAv7030Z
tekstiler for produkt:Horse Hair
Produktmåde Transport:Med fly
bedømmelser:
Tredje par jordan xx8 in All Departments Nike til min 3 år gamle!! En skal være levende på NY. Den er så nem at komme ind og ud af!! Ikke at nævne, at de er så behagelige er der intet besvær at få hende til at bære dem.
Denne sko var meget behageligt, når jeg først sætte dem på, men hvis du bærer dem i en time eller så dine ankler kan få varm og træt hvis du lace dem alle på den måde. Det patent læder på nogle sko kan beskadiges nemt.
Elsker min Nike! Jeg udvekslede dem fra et andet par støvler, som jeg fik og de sendte mig den næste dag! Det er klassikere, og jeg vil altid være en classic fan. Komfortabel og super varm!
Skønne støvler min 13 årige datter elsker teser støvler og så alle hendes venner, der er misundelige!! Vi måtte dog 2 størrelser mindre end hendes sko størrelse som disse kørte meget stor og bred.
Fantastisk farve meget komfortabel. vil bære hele sommeren. passer rigtigt til størrelse, eller hvis mellem størrelser kan sandsynligvis for ned. Også maling splatte ud mini Bailey knap, og de kører lidt mindre og er ikke helt så flotte ud, men de frastøder pletter.